Knekk kjemikaliesikkerhetskoden!

EcoOnline Chemical Manager er et digitalt stoffkartotek som gjør det enkelt å søke, samle og holde orden på sikkerhetsdatablader og annen type kjemikaliedokumentasjon. I vår skybaserte database – den største i Nord-Europa, finner du automatiske oppdateringer fra kjemikalieleverandører, slik at du kan være trygg på at du alltid har den siste informasjonen.

Med Chemical Manager kan du kartlegge kjemikaliebruk, risikovurdere og iverksette sikkerhetstiltak. Det er den raskeste veien til å ta vare på sikkerheten til dine ansatte – og sørge for at bedriften overholder alle nasjonale og internasjonale regelverk.

«Det er et godt verktøy for risiko- og substitusjonsvurdering»

Mobilapp
Enkelt for alle å få tilgang til informasjon
Brukervennlig
Enkelt å lære, enkelt å bruke
Automatisk
Automatisk oppdatering av sikkerhetsdatablader

Hvorfor EcoOnline Chemical Manager?

Gjennom vår lange erfaring vet vi at sikkerhet må være enkelt å implementere for at det skal være effektivt.

Chemical Manager er et enkelt og raskt verktøy for å løse alle oppgaver knyttet til kjemikaliedokumentasjon. På tvers av lokasjoner gis alle ansatte umiddelbar og mobilvennlig tilgang til sikkerhetsdatablader og annen viktig sikkerhetsinformasjon.

Du får alle verktøy du behøver for å risikovurdere, planlegge tiltak og lage andre dokumenter knyttet til trygg kjemikaliehåndtering.

Med Chemical Manager sparer du tid og penger, samtidig som du sørger for at de ansattes sikkerhet er godt ivaretatt.

Hva får du?

Et skybasert og mobilvennlig verktøy for å samle og jobbe med sikkerhetsdatablader og annen kjemikaliedokumentasjon. Velg ulike moduler som passer ditt behov, som for eksempel offline tilgang eller direkte tilgang til spesifikke lokasjoner via QR koder.

Funksjoner i Chemical Manager

Det digitale stoffkartoteket ditt med sikkerhetsdatablader, verneblader og informasjonsblader. Søk, lagre og del informasjon med alle i organisasjonen.

Risikovurder kjemikaliene dine med våre ferdige maler som enkelt veileder deg gjennom prosessen. Legg inn sikkerhetstiltak direkte i malene og få automatiske beregninger av risiko.

Et brukervennlig personregister som gir både arbeidstaker, arbeidsgiver og utvalgt helsepersonell god oversikt over all eksponering arbeidstaker har vært utsatt for. En egen app gjør det mulig for den enkelte ansatte å registrere hver eksponering etter hvert som de finner sted.

Les mer

Sikre tilgang til sikkerhetsdatablader, verneblader, risikovurderinger, rapporter og arbeidsinstrukser selv uten internett.

Les mer

Ved å scanne QR koder kan de ansatte få rask tilgang til akkurat den delen av stoffkartoteket de har behov for. Kodene kan plasseres hvor som helst, som for eksempel på emballasje, på et skap eller i et kjøretøy. Koden er konstant mens innholdet kan oppdateres.

Les mer

Få full oversikt over kjemikaliebruken på arbeidsplassen, og lag tilpassede rapporter for din organisasjon, for eksempel for innkjøpsavdelingen eller ledelsen.

Dokumenter arbeidet med å erstatte farlige kjemikalier i bedriften. Bruk informasjon fra risikovurderingen til å prioritere hvilke kjemikalier som bør substitueres og få full oversikt over hvilke kjemikalier du har vurdert.

Les mer

Appen som gjør læring til en lek – en effektiv metode for å sikre at nødvendig kunnskap blir spredt over hele organisasjonen. Øk din kunnskap om sikker bruk og oppbevaring av kjemikalier. Inviter kollegaene dine og skap en bedre sikkerhetskultur i virksomheten.

Les mer

Tilgang til kjemikaliedokumentasjon på flere ulike språk.

Frigjør tid og ressurser og sørg for at du følger loven. La EcoOnline bygge opp ditt digitale stoffkartotek og motta jevnlige statusrapporter.

Les mer

Med app for Chemical Manager kan du ta med deg virksomhetens stoffkartotek i lomma! Finn sikkerhetsdatabladene dine raskt ved hjelp av en integrert søkefunksjon eller ved hjelp av QR-koder. I tillegg kan du søke opp nye produkter og legge disse direkte inn i stoffkartoteket.

Les mer