Gratis Webinar

Fremtidens arbeidsliv er bærekraftig - men hvordan?

EcoOnline_protecting the people and the environment_1200x628

Dato: 22. November 2021
Tid: 10:00 - 10:45

Slik skaper du en bærekraftig arbeidsplass

Bærekraft er ikke noe nytt, men pandemien har fungert som en katalysator, og i dag er bærekraftspørsmålet noe vi må ta hensyn til i alle beslutninger som tas.

Også i nasjonalt- og internasjonalt regelverk stilles det nye krav til virksomheters innsats for en bærekraftig fremtid.  

Men selv om du anerkjenner at bærekraft er helt sentralt for deg og din virksomhet, hvordan kan du gjøre visjoner og formål om til noe som blir virkelig for alle?

Det rekker ikke lenger å si at «vi skal være klimanøytrale» dersom ingen i virksomheten forstår helt hva det betyr.

Sett av 45 minutter og få konkrete tips til hvordan du kan lykkes med å implementere en bærekraftstrategi som faktisk fungerer. 

I panelet møter du blant andre Erik Osmundsen, tidligere konsernsjef i Norsk Gjenvinning og mannen bak slagordet «Det finnes ikke søppel mer». Sammen med Bjørn Malm, leder for bærekraft i TINE, som i 2021 ble kåret til Norges mest bærekraftige selskap for 3. gang, lover vi mange spennende samtaler!

Følg vår webinarserie "Fremtidens arbeidsliv" 

I EcoOnlines webinarserie om «Fremtidens arbeidsliv» inviterer vi eksperter innen bærekraft, digitalisering, innovasjon og endringsledelse til å diskutere hvordan fremtidens arbeidsplass kan realiseres.

Vårt mål er å gi deg innsikt, inspirasjon og konkrete tips til hvordan du og din virksomhet kan bidra i den grønne og digitale reisen.

I første webinaret konkluderte vi blant annet med at "fleksibilitet er den nye normalen"! I tillegg bød noen av Skandinavias beste ledere på tips til hvordan de lykkes med å takle et arbeidsliv i rask endring.

Om du gikk glipp av denne sendingen, klikk her for å se opptaket. 

 

Våre talere

Erik Osmundsen_webinar_LP
Erik Osmundsen - Partner, Verdane

Da Erik Osmundsen startet som konsernsjef i Norsk Gjenvinning, fremstod avfallsbransjen som lite attraktiv. Med målbevisst arbeid skapte han et felles formål, som igjen ble adoptert i alle ledd i virksomheten. Gjennom slagordet «Det finnes ikke søppel mer» skapte Erik et symbol på hvordan sirkulær økonomi ser ut i praksis. I dag er Erik partner i investeringsselskapet Verdane. 

Bjørn Malm_webinar_LP
Bjørn Malm - Leder bærekraft, TINE

Under de årene der Bjørn Malm har vært leder for bærekraft i TINE har selskapet blitt kåret til Norges mest bærekraftige merkevare hele tre ganger! Gjennom langsiktig og målrettet arbeid jobber TINE for å utvikle og produsere tjenester og produkter som forener samfunns- og miljømessig ansvar med lønnsomhet og dyrevelferd. 

Goran Lindo_webinar_LP
Göran Lindö - CEO, EcoOnline

EcoOnline utvikler digitale verktøy som gjør at virksomheter enkelt kan identifisere risiko og dermed også skape tryggere og mer bærekraftige arbeidsplasser. Göran Lindö er over gjennomsnittet opptatt av helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen, og som leder i EcoOnline sørger han for at alle ansatte til enhver tid er bevisst selskapets visjon om å beskytte mennesker og miljø.