ØK DIN KUNNSKAP OM HMS-ARBEID OG KJEMIKALIESIKKERHET!

Gratis webinarer

Et webinar er et online foredrag som du streamer live fra din PC, mobil eller nettbrett. Sitt i ro og fred, ta det når det passer deg og øk din kunnskap sammen med våre erfarne eksperter innen HMS -og kjemikalieregelverk.

Live webinarer

Meld deg på ett eller flere av våre kommende webinarer via linkene under. 

chemicals-e1464104340495
Internkontroll – Hva må du ha kontroll på når det gjelder kjemikalier?

22. November 2022 | kl 13:00-13:30

I dette webinaret møter du Irene og Ragnar som vil fortelle deg om internkontroll og  hva du må ha kontroll på når det gjelder kjemikalier

1IWL6609
Slik sparte Porsgrunn Kommune en halv million kroner på å reduserte antall kjemikalier

6. Desember 2022 | kl 13:00-13:30

I dette webinaret møter du HR-rådgiver Tove Sørensen fra Porsgrunn Kommune og bærekraftsansvarlig i EcoOnline, Helene Brodersen. Sammen vil de fortelle mer om hvordan Porsgrunn Kommune sparte en halv million kroner på å reduserte antall kjemikalier

Se webinarene når det passer deg

On demand webinarer

Dette er webinarer vi allerede har gjennomført men du kan se disse webinarene når du vil og så mange ganger du vil.  

substitution bilde
SUBSTITUSJON ENKELT FORKLART

Hva er egentlig substitusjon? Hvilke krav har du og din bedrift? Hvordan best substituere kjemikalier?

Disse er noen av spørsmålene du får svar på i dette webinaret hvor Ragnar forteller deg det du trenger å vite om substitusjon av farlige kjemikalier.

leif
SIKKERHETSDATABLAD - DETTE MÅ DU KJENNE TIL

Sikkerhetsdatabladet er selve ryggraden i kjemikalieregelverket. Format og innhold er definert av REACH, mens farene kjemikaliet representerer er bestemt  av CLP. Lær mer om Reach, CLP og masse mer på webinar med Irene.

files-1614223_1920-800x585-1
FRA PAPIR TIL DIGITALT STOFFKARTOTEK

Lagrer du sikkerhetsdatabladene dine i en perm? Bli med på webinar og lær hvordan du enkelt kan gå fra stoffkartotek på pair til et digitalt stoffkartotek! 

Platform-1200x627
STOFFKARTOTEK ENKELT FORKLART

4 av 10 virksomheter bryter reglene for kjemikaliehåndtering. Vet du hvilke krav som stilles til din bedrift?

I dette webinaret gir Ragnar deg tipsene du trenger for å få kontroll på kjemikaliene i din virksomhet. 

karin-1
HVORDAN KOMME I GANG MED CHEMICAL MANAGER

Er du ny bruker av stoffkartoteket Chemical Manager eller har du helt enkelt vært travel med andre oppgaver og ikke hatt tid til å jobbe i stoffkartoteket på lenge?Meld deg på webinaret og få tips til hvordan du enkelt kan komme i gang med stoffkartoteket. 

BBS
DETTE MÅ DU VITE OM UFI-KODER OG POISON CENTER-NOTIFISERING

Bli med på gratis webinar  og øk kunnskapen din om UFI-og PCN-koder med vår ekspert Katarina!

Anita Åsebø Murel-2
De mest stilte spørsmålene om kjemikaliehåndtering og våre svar del 2 I dette webinaret vil Anita og Simen svare på de mest stilte spørsmålene vi får om kjemikaliehåndtering. Du vil også få mulighet til å stille alle spørsmålene du har om kjemikaliehåndtering og få svar på disse i webinaret.
2021-01-20 09_10_24-Bilder-1
Våre tips til ditt stoffkartotek EcoOnline Chemical Manager Bli med på webinar og bli en bedre bruker av stoffkartoteket Chemical Manager. Webinaret vil ta for seg blant annet: tips og triks til god kjemikaliehåndtering, moduler i nytt brukergrensesnitt og gjennomgang av hvordan du bruker våre oppdaterte moduler
Anita Åsebø Murel-2
De mest stilte spørsmålene om kjemikaliehåndtering og våre svar

I dette webinaret vil Anita og Simen svare på de mest stilte spørsmålene vi får om kjemikaliehåndtering. Du vil også få mulighet til å stille alle spørsmålene du har om kjemikaliehåndtering og få svar på disse i webinaret.

Screenshot 2020-11-30 at 19.58.26
Risikovurdering av kjemikalier

I dette webinaret vil du lære mer om hva risiko, risikovurdering og risikohåndtering er. Inge vil også vise hvordan du kan gjøre en risikovurdering i EcoOnlines digitale stoffkartotek Chemical Manager. Webinaret avsluttes med en Q&A-del hvor du får mulighet til å stille spørsmål om risikovurdering av kjemikalier.

CM_mockup01_NO-1
Oppgradering fra gammel til ny systemløsning

Dette webinaret er for våre kunder. I webinaret vil Tina gå igjennom forskjell på ny og gammel løsning for EcoOnlines stoffkartotek.

John_kåre-15-800x585
Bedriftscase - Erfaringer fra Unger Fabrikker

I dette webinaret får vi besøk av John-Kåre Egeland fra Unger Fabrikker som skal snakke om hvordan de jobber med kjemikaliehåndtering og HMS. Unger Fabrikker har brukt Chemical Manager i flere år og vil dele deres erfaringer om hvordan du kan jobbe enklest mulig i et digitalt stoffkartotek.

substitution logo
Substitusjon av farlige kjemikalier I dette webinaret møter du Dagrun. Hun vil fortelle deg det du trenger å vite om substitusjon av farlige kjemikalier. I webinaret vil hun også gå gjennom et eksempel på substitusjon i EcoOnlines substitusjonsverktøy.
CM_mockup01 -1
Hvordan gå fra perm til skjerm? Lagrer du sikkerhetsdatabladene dine i en perm? Bli med på webinar og lær hvordan du kan gå fra perm til skjerm! Dagrun gir deg nyttige tips og viser deg hvor mye lettere det er å ha hele stoffkartoteket digitalt.
Caroline Larsson (2)-1-1-1-1
SUBSTITUSJON AV FARLIGE KJEMIKALIER – SÅNN GJØR DU

I dette webinaret møter du Caroline. Hun vil fortelle deg det du trenger å vite om substitusjon av farlige kjemikalier. I webinaret vil hun også gå gjennom et eksempel på substitusjon i EcoOnlines nye substitusjonsverktøy. Webinaret vil bli holdt på Svensk, men innholdet vil også være gjeldende for Norge

tormod
Slik risikovurderer du kjemikaliene dine

Risikovurdering er et viktig lovkrav fordi det hjelper deg med å identifisere hvilke kjemikalier som er farlige, og gjør det dermed enklere å prioritere tiltak. Det er derfor avgjørende at du og din bedrift er kjent med hvordan man gjør en god risikovurdering.

Anita Åsebø Murel-2
Alt du må vite om sikkerhetsdatablad

Et sikkerhetsdatablad er det viktigste dokumentet vi har for å sikre lovlig og trygg bruk av kjemikalier. Fordi et datablad kan inneholde flere hundre sider med informasjon kan det være vanskelig å vite hvordan du skal forholde deg til informasjonen. Se webinaret nå og Anita gir deg svar på alt du må vite om sikkerhetsdatablad!

Sofie Sarre Ramstad
STOFFKARTOTEK ENKELT FORKLART

Et stoffkartotek er virksomhetens viktigste verktøy for å få kontroll på kjemikaliene. Vi på EcoOnline er over gjennomsnittet opptatt av at folk skal være trygge på arbeidsplassene sine. Derfor ønsker vi å gjøre det enklest mulig for deg å lære mer om stoffkartotek, og hva blir vel enklere enn et webinar? Se webinaret når du vil og få inspirasjon til hvordan du kan skape en tryggere arbeidsplass!

Untitled design (3)-1
Dette må du vite om eksponeringsregister for farlige kjemikalier

Visste du at arbeidstakere som er eksponert for kreftfremkallende eller arvestoffskadelige kjemikalier skal føres i et register? Bli med på webinar med Inger Marie og lær mer om Eksponeringsregister.

Handwritten Risk Assessment on a Chalkboard. Composition with Chalkboard and Ring Binders, Office Supplies, Reports on Blurred Background. Toned Image. 3D Render.
RISIKOVURDERING AV KJEMIKALIER ENKELT FORKLART

Bli med på webinar om risikovurdering av kjemikalier! Dette webinaret passer for deg som er ny på risikovurdering og som ønsker en innføring samt, for deg som trenger en liten oppfrisker til risikovurderingen. 

HMS

Anita Åsebø Murel-2
Rapportering i EcoOnline EHS

I dette webinaret vil senior produktspesialist Anita og produktspesialist Andre forklare  hva som er viktig å tenke på når du skal skape oversikter over det som er rapportert inn i HMS systemet, både når det gjelder avvik og hendelser, gjennomføring av tiltak, risikovurderinger og revisjoner. 

Can You Ensure The Health, Safety and Welfare Of Your Employees-1
SIKKERHETSKULTUR PÅ ARBEIDSPLASSEN

Lær hvordan du på en inspirerende måte kan bygge en solid sikkerhetskultur på arbeidsplassen din uten å bruke unødvendig tid og ressurser.

IMG_0248 (1)
SYSTEMATISK KARTLEGGING AV RISIKO I VIRKSOMHETEN

En viktig del av det systematiske HMS arbeidet er å få oversikt over risiko på arbeidsplassen. I dette webinaret ser vi på hvordan en systematisk kan kartlegge risiko og effektivt iverksette en handlingsplan for å redusere risiko.

Anita Åsebø Murel-2
REVISJON AV INTERNKONTROLLEN

Vi viser deg hvordan EcoOnline's HMS-system kan hjelpe deg med å få oversikt og hvordan du enkelt kan sette opp en plan for å gjøre en systematisk gjennomgang av HMS arbeidet for å sikre at det fungerer i praksis.

The Future of Work
FREMTIDENS ARBEIDSLIV ER NÅ - ER DU FORBEREDT?

I dette webinaret vil du lære av en av de mest fremtredende ekspertene innen endring og bærekraft i arbeidslivet

dreamstime_xl_134429943
Avvik og ulykker – Innrapportering som skaper forbedring

Martin gir deg et innblikk i det viktigste lovverket, eksempler på ulykker og hvor galt det faktisk kan gå. Han vil også gi tips til hvordan de ansatte kan bli involvert i å skape en forbedringskultur, hvordan du kan skape forbedring over tid og hvordan dette enkelt kan bli innrapportert og fremstilt via Dashboard.

Panel_view
SLIK SKAPER DU EN BÆREKRAFTIG ARBEIDSPLASS

I dette webinaret får du praktiske råd til hvordan du kan gå fra ord til handling, og implementere en bærekraftstrategi som faktisk fungerer! 

Sissa webinar
RAPPORTERING – LÆR MER OM HVORDAN DU KAN RAPPORTERE SMART OG EFFEKTIVT

Rapportering er viktig for at du og din bedrift skal ha kontroll på kjemikaliene. I dette webinaret lærer du mer om best practices for rapportering og analyse og du får et innblikk i hvordan du kan jobbe med rapportering i stoffkartoteket Chemical Manager.

Untitled design (3)-2
HVA ER VERDIEN AV EN DATADREVEN HMS PLATFORM?

I dette gratis webinaret finner du ut hvordan digitale verktøy enkelt og uanstrengt kan koble alle områder av HMS, kjemisk sikkerhet og opplæring under ett tak, for å sikre at du har en one-stop 'go to' plattform for alle dine sikkerhetsbehov.

COSHH_December-4th-640x468
LATEST TRENDS IN HEALTH & SAFETY TRAINING

Dette webinaret tar for seg noen av de nyeste trendene i HMS-opplæringskrav, utførelse av behovsanalyse for HMS-opplæring i organisasjoner og noen av de nyere teknologiene som brukes i helse-og sikkerhetsopplæring.

food
Avvikshåndtering for å forhindre ulykker i næringsmiddel-industrien

Dette webinaret er relevant for bedrifter i næringsmiddelindustrien. Webinaret handler om avvikshåndtering i industrien og hvordan god avvikshåndtering vil føre til redusert antall ulykker.

Copy of ISO 14001-1
ISO 14001 Standarden i praksis

Vår HMS ekspert Joakim snakker om ISO 14001. ISO 14001 er en internasjonal standard for miljøledelse og er basert på kontinuerlig forbedring og overholdelse av regelverk. Vi håper å se deg der!

Joakim Magnussen
HMS REVISJONER

Mange bedrifter er pålagt eller har pålagt seg selv å gjennomføre forskjellige typer revisjoner som vernerunder, sjekklister, internrevisjoner for ISO etc. I dette webinaret forteller vår HMS ekspert Joakim om de forskjellige revisjonene. Han vil også vise et eksempel på revisjon med tilrettelagte maler, planlegging og enkle muligheter for endring i EcoOnline Safety Manger.

Joakim Magnussen
Avviks- og ulykkeshåndtering, en viktig del av HMS arbeidet.

Alle virksomheter skal ha rutiner for å avdekke, rette opp og forebygge avvik og ulykker. Likevel er mangel på eller feil i avvikshåndteringen, de hyppigste årsakene til reaksjoner ved tilsyn. Vi arrangerer webinar om Avvik og Ulykke for å bidra til å øke kunnskapen om dette temaet.

Joakim_photo
Hvordan jobbe med risikovurdering for HMS Risikovurdering er et vanskelig men populært tema. I dette webinaret håper vi å gi deg informasjonen du trenger for å sette i gang, bli bedre på eller forenkle risikovurderingsprosessen i din virksomhet.
Joakim_photo
DE VIKTIGSTE KRAVENE I HMS REGELVERKET - OG EN SMART LØSNING

Det kan være vanskelig å få en oversikt over alle kravene som stilles i HMS regelverket og samtidig finne et system som løser kravene. Derfor har vi laget et webinar om de viktigste kravene i HMS regelverket – og en smart løsning.

Learning Management

e-learning-5020950_1920
DIGITAL OPPLÆRING – HVORDAN SPARE TID OG RESSURSER MED LEARNING MANAGER

I dette webinaret vil du lære mer om hva  e-læring er, hvordan virksomheter har adoptert e-læring i pandemitiden, hva som er fordelene med et e-læringssystem sammenlignet med tradisjonell opplæring, og demonstrasjon av EcoOnlines e-læringssystem, Learning Manager 

Learning Manager_illustration_2-1
FORDELER MED DIGITAL LÆRING OG VÅR NYE LÆRINGSPLATTFORM LEARNING MANAGER

I dette webinaret vil våre flinke webinar-foredragsholdere snakke om fordelene med digital læring og viktigheten av å dele kunnskap for å skape tryggere arbeidsplasser. Du vil også få en oversikt over vår nylig lanserte læringsplattform - Learning Manager.

Krisehåndtering

_W__3528 (1) (1)
DETTE BØR DU VITE OM KRISEHÅNDTERING

I dette webinaret møter du Susanna Halonen-Manner (VP Ground Operations, Norse Atlantic Airways) og Harald Axelsen (Sales Director, Crisis Management EcoOnline). De vil fortelle deg om hvilke krav som stilles til krisehåndtering samt gi nyttige tips til hvordan du bør jobbe med krisehåndtering i din bedrift.

Crisis management dreamstime_xl_139965580_web optimised
HVORFOR HA EN DIGITAL BEREDSKAPSPLAN? OG HVORDAN ECOONLINE CRISIS MANAGEMENT HJELPER DEG

I dette webinaret dikuterer vi hvorfor du bør ha en digital beredskapsplan og hvordan denne hjelper deg å holde deg motstandsdyktig mot uønskede hendelser. I tilleg vil vi vise hvordan EcoOnline Crisis Management hjelper deg med å oppnå dette.