Et webinar er et online foredrag som du streamer live fra din PC, mobil eller nettbrett. Sitt i ro og fred, ta det når det passer deg og øk din kunnskap sammen med våre erfarne eksperter innen HMS -og kjemikalieregelverk.

Med kjemikaliehåndtering og HMS-arbeid kommer det en rekke lovkrav til dokumentasjon, som det kan være vanskelig å holde styr på. Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å øke din kunnskap om regelverket slik at du kan få oversikt over hva som kreves av deg. I tillegg byr våre erfarne eksperter på en rekke tips til hvordan du kan jobbe mer effektivt og samtidig skape trygge og holdbare arbeidsplasser.

Stoffkartotek enkelt forklart

Et stoffkartotek er virksomhetens viktigste verktøy for å få kontroll på kjemikaliene. Vi på EcoOnline er over gjennomsnittet opptatt av at folk skal være trygge på arbeidsplassene sine. Derfor ønsker vi å gjøre det enklest mulig for deg å lære mer om stoffkartotek, og hva blir vel enklere enn et webinar?

Hva lærer du?

– Stoffkartotek og hva du kan bruke det til
– Hvilke krav stilles til et stoffkartotek
– Hvordan inkludere alle ansatte

Hvem møter du?

I webinaret møter du EcoOnlines ekspert på stoffkartotek, Sofie. Hun har jobbet i EcoOnline i seks år og vil i løpet av dette webinaret dele sine beste tips med deg. Hennes mål er at du skal få kontroll på kjemikaliene i din virksomhet, og bli tryggere på at du gjør det du skal i forhold til regelverket.

Se vårt gratis webinaret når du vil og få inspirasjon til hvordan du kan skape en tryggere arbeidsplass.

PS: Dette webinaret passer også for deg som ikke er kunde av EcoOnline!

Tilgang
Se webinarene så mange ganger du vil, hvor du vil
Samspill
Chat med andre personer i webinaret eller still spørmål til eksperten
Kunnskap
Øk din kunnskap om kjemikaliesikkerhet og HMS-arbeid