Industri- og produksjonsbedrifter

Vi har over 500 produksjonsbedrifter som kunder, fra mindre entreprenører til større globale produksjonsvirksomheter. Behovet for å være oppdatert på kjemikaliehåndtering og regelverk i denne bransjen er kritisk uansett størrelse. Med systemene til EcoOnline forenkles denne jobben betraktelig

Med EcoOnline kunne Rockwool digitalisere stoffkartoteket sitt

 

"Det er en lettvint løsning der man får beskjed om når sikkerhetsdatabladene må risikovurderes, byttes osv. Det er enkelt å vurdere substitusjon samt å printe ut etiketter" - Ida Langseth, Daglaborant.

Med EcoOnline imøtekommer Nammo alle kravene i REACH

 

"Systemet er godt tilpasset kontinuerlige regelverksendringer, dette gjør det lettere for oss å tilpasse oss stadig nye krav i henhold til regelverk" - Gunhild Røhne, Health, Environment and Safety Specialist, Nammo Raufoss AS.

Offentlig administrasjon

Med EcoOnline lager Unger Fabrikker alle sikkerhetsdatablader selv

 

"Samspillet mellom Publisher og Chemical Manager er veldig bra, det er aldri vanskelig å håndtere å søke opp og legge til produktene der de skal være" – John-Kåre Egeland, HMS-Sjef, Unger Fabrikker.

Pål
Head of Customer Success

Se hvordan EcoOnline kan hjelpe din bedrift

Book en demo med våre eksperter og få innsikt i hvordan du kan komme i gang med våre digitale løsninger for HMS og kjemikaliehåndtering.

Kontakt oss