Sikker bruk av kjemikalier i næringsmiddelindustrien
Produksjon og bearbeiding av drikke- og matvarer er Norges største industrinæring. Stadig strengere regelverk for å øke matsikkerheten i næringsmiddelindustrien fører til at alle de ulike sektorene innen denne bransjen er helt avhengig av et effektivt og transparent system for å sikre trygg håndtering av kjemikalier. EcoOnline har 20 års erfaring med å hjelpe næringsmiddelindustrien med bedre kontroll på kjemikaliene.
Avvikshåndtering for å forhindre ulykker i næringsmiddelindustrien
I dette webinaret tar vi for oss avvik - og ulykkes håndtering i næringsmiddelindustrien. Vi kommer til å fokusere på arbeidsprosesser og metoder som er bra å tenke på ved et avvik og hvordan disse leder til færre ulykker.
Registrer deg herCase: Arla Foods
Susanne Weissenborn
Arla Foods
Slik oppfyller du kravene i regelverk for kjemikalier
94% av de spurte i den globale industri-rapporten "Food for thought" mener det er svært utfordrende å kontinuerlig tilfredsstille myndighetenes krav og retningslinjer for produksjon av næringsmiddelartikler.
Våre eksperter har samlet sine beste tips i en komplett guide slik at det skal bli enklere for deg å håndtere kjemikaliene slik myndighetene krever.
Last ned ned via skjema til høyre!
Snakk med en av våre eksperter
Sikkerhetsdatablad – kjemikalieregelverk – risikovurdering – stoffkartotek. Listen over krav og plikter til håndtering av kjemikalier er uendelig. Og alt kommer på toppen av den jobben du allerede gjør.
Hva om vi kunne fortelle deg at heretter kan du slippe å bruke tid du ikke har på å overholde regelverket og samtidig få kontroll på kjemikaliene?
Book et møteLotte
Account Manager, EcoOnline