resman_logo_web-800x585

Kundehistorier

Med EcoOnline har Resman bygget sikkerhetskultur

 
 

"Med enklere tilgjengelighet blir de ansatte mer bevisste på kjemikalienes risiko, noe som har gitt oss en bedre sikkerhetskultur." - Madeleine Hoskins, Environmental Coordinator

 

Etter å ha gjennomgått revisjon med en av sine leverandører, som brukte EcoOnline bestemte Resman at de ønsket å prøve EcoOnline Chemical Manager.

«Systemet virket brukervennlig og jeg likte at vi ville ha mulighet til å gjøre risikovurderinger inne i systemet i stedet for å lage Excel-regneark.» – Marianne Korsnes Vinje, VP QHSE

 

QR-LINK-resman-24.05

 

Umiddelbar tilgjengelighet

Jeg tror en av de største fordelene er bare å ha alt på ett sted og ha det lett tilgjengelig. Du kan bare skrive inn noe i søkefeltet og så kommer det opp, og jeg finner det veldig enkelt å bruke.

Ved å laste opp et sikkerhetsdatablad blir det umiddelbart tilgjengelig for alle. I tillegg vises alle risikovurderingene og vi kan gjennomføre risikovurderingen sammen på en strukturert måte, og så er alt bare veldig komplett.

 

Informasjon rett til mobilen

Før kravet om stoffkartotek på papir forsvant, måtte vi hele tiden skrive ut nyeste versjon av databladet for å sikre at det ble holdt oppdatert. Ved hjelp av QR-koder får vi nå den informasjonen vi trenger – rett på telefonen.

Det er utrolig enkelt å lære opp de ansatte til å selv opprette og bruke QR-kodene rundt på de forskjellige stedene de oppholder seg mest.

Med enklere tilgjengelighet blir de ansatte mer bevisste kjemikalienes risiko, noe som har gitt oss en bedre sikkerhetskultur.

 

Lotte
Key Account Manager

 

Gjør som Resman - få kontroll på kjemikaliene og skap en bedre sikkerhetskultur!

 
  

La oss vise deg hvordan du kan skape en tryggere arbeidsplass med våre brukervennlige løsninger. Vi gjør det enkelt for deg å følge et komplisert kjemikalieregelverk!

 

Kontakt oss