I dag jobber et uakseptabelt høyt antall mennesker på arbeidsplasser med utrygge og usunne arbeidsmiljø. Visste du for eksempel at det hvert år dør ca 500 personer i Norge som følge av eksponering for farlige kjemikalier? Det er fire ganger så mange som dør i veitrafikken!

I tillegg rapporteres det årlig om 23 000 arbeidsulykker. Arbeidsrelatert sykdom og dødsfall har med andre ord stor innvirkning på hele samfunnet: økonomisk, sosialt og miljøet. Om du vil være med å skape et mer bærekraftig arbeidsliv, da er EcoOnline stedet for deg!

Ledige stillinger

I EcoOnline vet vi at med kunnskap og innovativ teknologi er det mulig å skape trygge og bærekraftige arbeidsplasser. I 20 år har EcoOnline samarbeidet med myndigheter, arbeidsgivere og ansatte for å skape tryggere og sunnere arbeidsplasser. Siden år 2000 har over 6 000 selskaper oppdaget hvordan EcoOnlines løsninger kan hjelpe de å beskytte arbeidstakere mot fysisk-, biologisk-, kjemisk-, ergonomisk- og psykososial risiko.

Dagens arbeidsmarked er preget av mange og store endringer, og megatrender som teknologi, befolkningsvekst og klima skaper fremskritt, men også ny og økt risiko for sikkerhet og helse. EcoOnline vokser som følge av et behov for å utvikle løsninger som ruster selskaper til å møte morgendagens utfordringer. Vi trenger flere, kloke og engasjerte medarbeidere som ønsker å være med på å skape fremtidens arbeidsplasser.

Sjekk ut vår stillingsplattform – full av muligheter for deg som ønsker å være med på å gjøre en forskjell!

Skybaserte løsninger
Vi er et innovativt teknologiselskap som utvikler brukervennlig programvare
For en tryggere arbeidsplass
Ved hjelp av våre brukervennlige verktøy hjelper vi kundene våre på veien til trygge, bærekraftige, effektive og attraktive arbeidsplasser.
Med store ambisjoner
Med integritet, respekt og ambisjon hjelper vi hverandre med å levere en komplett kundeopplevelse.