Forbedre arbeidsmiljø og sikkerhet

Gummi- & plastindustri

I gummi- og plastindustrien er det gitt at du møter kjemikalier på forskjellige måter. Dette kan forekomme i form av støv, damp, forskjellige typer gasser og andre kjemiske produkter. Arbeidere i denne sektoren kan bli utsatt for farer ved å for eksempel puste inn disse dampene eller få hudirritasjoner under produksjonen.

Følgende informasjon er laget for å gi deg råd og anbefalinger du trenger for å skape en tryggere arbeidsplass. Vårt digitale stoffkartotek, Chemical Manager, kan hjelpe selskaper i gummi- og plastindustrien med å håndtere kjemikalier på en best mulig måte.

 

Slik kan EcoOnline
hjelpe din virksomhet

nor-industry-campaign-rubberplastics-video-copy (1)

 

Virksomheter innen plast og gummiproduksjon sysselsetter over 1,6 millioner mennesker i hele Europa, men ulykker og hendelser er høyere enn gjennomsnittet i industrien. Hvorfor det?

Vår ultimate guide til håndtering av sikkerhetsdatablad i gummi- og plastindustrien skisserer hvordan EcoOnline-plattformen kan hjelpe din bedrift med å skape et tryggere miljø for ansatte og samtidig spare tid, kostnader og følge lovgivning.

Noe viktig informasjon inkluderer:

  • Risikofaktorer - gummi og plast
  • Introduksjon til sikkerhetsdatablad (SDS)
  • SDS-lovgivning
  • Hva du bør gjøre når du mottar et sikkerhetsdatablad
  • Sikkerhetsdatablad og utfordringer
  • Tips for "best practice" for å oppnå suksess med sikkerhetsdatabladSelskapets omdømme er viktig. Ikke ta noen sjanser!

Hvis du opererer i gummi- og plastsektoren, er det viktig å opprettholde nasjonale og internasjonale regelverk for kjemikaliehåndtering. Manglende overholdelse av regelverk kan føre til konsekvenser som økonomisk tap, driftstopp, tilbakekalling av produkter eller nedleggelser.

Denne guiden har som mål å forbedre kjemikaliehånteringen i organisasjonen din og utvikle sikkerhetskulturen for bruk av kjemikalier.

Identifiser de viktigste trinnene for å bygge et førsteklasses system for sikkerhetsdatablad i gummi- eller plastindustrien.

Last ned den ultimate guiden for håndtering av sikkerhetsdatablad 

Fyll ut skjemaet for å motta guiden din.

SDS Cover Mockup 1200x628 Våre Kunder

Vi har over 500 produksjonsbedrifter som kunder, fra mindre entreprenører til større globale produksjonsvirksomheter. Behovet for å være oppdatert på kjemikaliehåndtering og regelverk i denne bransjen er kritisk uansett størrelse. Med systemene til EcoOnline forenkles denne jobben betraktelig.

Les våre kundehistorier

rockwool logo-1

Med EcoOnline kunne Rockwool digitalisere stoffkartoteket sitt

"Det er en lettvint løsning der man får beskjed om når sikkerhetsdatabladene må risikovurderes, byttes osv. Det er enkelt å vurdere substitusjon samt å printe ut etiketter"

- Ida Langseth, Daglaborant.

Nammo

Med EcoOnline imøtekommer Nammo alle kravene i REACH

"Systemet er godt tilpasset kontinuerlige regelverksendringer, dette gjør det lettere for oss å tilpasse oss stadig nye krav i henhold til regelverk"

- Gunhild Røhne, Health, Environment and Safety Specialist, Nammo Raufoss AS.

 

UK_CM Product Overview Hero

Skreddersydd løsning til dine behov

 
Skaff deg enkelt kontroll ved hjelp av markedets mest brukervennlige og digitale stoffkartotek. Med Chemical Manager kan du opprette, samle og dele informasjon om alle de ulike kjemikaliene og farlige stoffene du har i din virksomhet. 

Med EcoOnline får du:
  • Hjelp og veiledning  til å kartlegge, strukturere og legge til alle sikkerhedsdatablad
  • Gratis tilgang til våre erfarne supportspesialister
  • Årlig gjennomgang med en dedikert kontaktperson


Les mer om Chemical Manager

Ina
Account Manager, EcoOnline

Snakk med en av våre eksperter

Sikkerhetsdatablad – kjemikalieregelverk – risikovurdering – stoffkartotek. Listen over krav og plikter til håndtering av kjemikalier er uendelig. Og alt kommer på toppen av den jobben du allerede gjør.

Hva om vi kunne fortelle deg at heretter kan du slippe å bruke tid du ikke har på å overholde regelverket og samtidig få kontroll på kjemikaliene?

Kontakt oss