I vårt nyhetsrom finner du en blanding av nyheter fra og om EcoOnline, aktuelle nyheter fra myndighetene, samt smarte tips til deg for en enklere kjemikaliehverdag. Ønsker du nyheter fra oss rett i innboksen? Abonner på vårt nyhetsbrev

Samtlige nettbutikker brøt informasjonsplikten

Høsten 2018 kontrollerte Miljødirektoratet 23 nettbutikker, som blant annet selger bilpleiemidler, boblebadutstyr og sportsutstyr til forbrukere. Samtlige brøt plikten om å informere om fareegenskaper til farlige kjemikalier ved nettsalg til forbrukere.

Les mer

Vikarer og sesongbasert arbeid?

En trygg arbeidsplass med fokus på helse, miljø og sikkerhet er viktig. Men hvordan opprettholder du egentlig dette dersom du har flere på sesongbasert arbeid? Vi gir deg svarene.

Les mer

EcoOnline styrker sin posisjon med oppkjøp i Sverige

EcoOnline, den ledende europeiske leverandøren av programvare for kjemikalie- og HMS-dokumentasjon, kjøper et av Sveriges ledende leverandører innen HMS-programvare, Nordic Port AB.

Les mer

VARD vant pris for sitt arbeid med kjemikalier

I to år har VARD Group AS arbeidet med å få kontroll på kjemikaliene. Resultatet er 40 prosent færre sikkerhetsdatablader, bedre risikovurdering, et eget kjemikalieforum og smartere innkjøpsordning...

Les mer

7 av 10 bryter regelverket

De fem siste årene har Arbeidstilsynet kontrollert over 3 000 virksomheter i ulike deler av bilbransjen. Tilsynsrapporten avdekker blant annet at 7 av 10 bryter regelverket for kartlegging og risikovurdering av kjemisk helsefare.

Les mer

Verdensdagen for sikkerhet og helse på arbeidsplassen

Hver dag dør 6 500 personer som følge av arbeidsulykker eller arbeidsrelaterte sykdommer over hele verden. 1 million ulykker forekommer på jobben daglig. 28. april er verdensdagen for sikkerhet og helse på arbeidsplassen...

Les mer

Vi er stolte av å presentere vårt nyeste produkt

Design ditt eget helse- og sikkerhetssystem for å overholde regelverket i forskjellige regioner og forskjellige land.

Les mer

EcoOnline med ny nettside, nye produktnavn og nytt design!

EcoOnline lanserer ny visuell profil med helt ny nettside, nye produktnavn og nytt design - utviklet for at det skal være lettere for deg å navigere.

Les mer

Investerer i kompetanse og ressurser

EcoOnline kjøper SafeUse for å styrke kompetanse og utviklingskraft i møtet med globale konkurrenter. Oppkjøpet blir det tredje i rekken på under et år for EcoOnline.

Les mer

Dette blir prioriterte tilsynspunkter de neste fire årene

REACH og CLP er EUs forordning om registrering, vurdering, godkjenning, begrensning og merking av kjemikalier. Gjennom EØS-avtalen gjelder EUs kjemikalieregelverk også for Norge, og mange av tilsynene som utføres skjer parallelt i alle land...

Les mer

EcoOnlines stoffkartotek digitaliserer byggenæringen

Etter to års utvikling i tett samarbeid med ulike entreprenører og innholdsleverandørene Logiq og EcoOnline, lanserer Norsk Byggtjeneste ProsjektDok - en digital tjeneste som gir entreprenøren full kontroll på all produktdokumentasjon gjennom hele byggeprosessen...

Les mer

EcoOnline utvider sine markeder til Storbritannia og Irland

Det norske programvareselskapet er Nordens største leverandør av tjenester for kjemikaliedokumentasjon. Med oppkjøp av DCM Compliance vil EcoOnline komme inn i et av de største markedene i Europa.

Les mer

Göran Lindö – ny CEO i EcoOnline

Göran Lindö er ansatt som ny CEO i EcoOnline. Lindö kommer fra stillingen som VP SMB & B2C i Dustin Group. Han tar over fra Øyvind Robert Thorsen 1. mai 2018.

Les mer