I vårt nyhetsrom finner du en blanding av nyheter fra og om EcoOnline, aktuelle nyheter fra myndighetene, samt smarte tips til deg for en enklere kjemikaliehverdag. Ønsker du nyheter fra oss rett i innboksen? Abonner på vårt nyhetsbrev

EcoOnline ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en god og trygg jul!

Julen forbindes med gleden rundt det å gi, og EcoOnline har en lang tradisjon med å hvert år donere en pengegave til en lokal veldedighetsorganisasjon. Med Covid-19 er det viktigere enn noen gang å gi tilbake til samfunnet, derfor øker EcoOnline sine donasjoner til også å gjelde FNs globale initiativ «Unite for Health»...

Les mer

Varsler tilsyn med høyrisikoarbeid

På en arbeidsplass finnes det en rekke oppgaver som er forbundet med spesiell stor risiko. Arbeid i tanker og trange rom, som for eksempel siloer, er dessverre koblet mot en rekke ulykker de siste årene...

Les mer

EcoOnline kjøper britisk programvareselskap

EcoOnline utvider og styrker sine SaaS løsninger for å møte den økende etterspørselen etter digitalisering av viktige prosesser innen helse, miljø, sikkerhet (HMS). Med oppkjøpet av britiske Airsweb, som har spesialisert seg på å levere HMS-programvare til multinasjonale selskap, vil EcoOnline bli en ledende aktør for bedrifter i alle størrelser.

Les mer

Verdensdagen for sikkerhet og helse på arbeidsplassen

Med slagordet «Stopp pandemien: Sikkerhet og helse på arbeidsplassen kan redde liv», blir vi minnet på at trygghet på arbeidsplassen er viktigere enn noen gang.

Les mer

Oppdaterer HMS-programvare med koronatilpassede maler

Med koronaviruset oppstår det en helt ny risiko. Hvordan skal virksomheter kunne håndtere det nye risikobildet på en effektiv måte? Hva må til for at de skal kunne fortsette å ivareta en trygg arbeidsplass under en tid med kontinuerlig flyt av informasjon?

Les mer

Goldman Sachs investerer i EcoOnline

EcoOnline sikrer ny kapital fra Goldman Sachs Merchant Banking Division og Summa Equity for å realisere internasjonale ambisjoner.

Les mer

EcoOnline lanserer innovativ løsning for reduksjon av farlige kjemikalier

Bruk av farlige kjemikalier er et voksende problem i dagens samfunn og skaper store belastninger for både mennesker og miljø. Med støtte fra Innovasjon Norge har EcoOnline utviklet et verktøy som gir virksomheter muligheter til å redusere sine farlige kjemikalier med opptil 25 prosent.

Les mer

Flere asbesttilsyn og strengere reaksjoner

Selv om asbest har vært forbudt siden 1985 blir arbeidstakere fortsatt eksponert for svært helseskadelige asbestmaterialer. Nå varsler Arbeidstilsynet at det vil bli gjennomført flere tilsyn med strengere gebyrer til virksomheter som ikke oppfyller lovkravene til å forebygge asbestsykdom...

Les mer

Ungt utviklertalent bak EcoOnlines apper

Bare ett år etter å ha levert sin bacheloroppgave i IT og informasjonssystemer ved Universitetet i Sørøst-Norge, fikk 25 år gamle Bror Brurberg ansvar for å utvikle mobilløsninger for Nordens største programvareselskap innen HMS- og kjemikaliedokumentasjon...

Les mer

Samtlige nettbutikker brøt informasjonsplikten

Høsten 2018 kontrollerte Miljødirektoratet 23 nettbutikker, som blant annet selger bilpleiemidler, boblebadutstyr og sportsutstyr til forbrukere. Samtlige brøt plikten om å informere om fareegenskaper til farlige kjemikalier ved nettsalg til forbrukere.

Les mer

Vikarer og sesongbasert arbeid?

En trygg arbeidsplass med fokus på helse, miljø og sikkerhet er viktig. Men hvordan opprettholder du egentlig dette dersom du har flere på sesongbasert arbeid? Vi gir deg svarene.

Les mer

EcoOnline styrker sin posisjon med oppkjøp i Sverige

EcoOnline, den ledende europeiske leverandøren av programvare for kjemikalie- og HMS-dokumentasjon, kjøper et av Sveriges ledende leverandører innen HMS-programvare, Nordic Port AB.

Les mer

VARD vant pris for sitt arbeid med kjemikalier

I to år har VARD Group AS arbeidet med å få kontroll på kjemikaliene. Resultatet er 40 prosent færre sikkerhetsdatablader, bedre risikovurdering, et eget kjemikalieforum og smartere innkjøpsordning...

Les mer

7 av 10 bryter regelverket

De fem siste årene har Arbeidstilsynet kontrollert over 3 000 virksomheter i ulike deler av bilbransjen. Tilsynsrapporten avdekker blant annet at 7 av 10 bryter regelverket for kartlegging og risikovurdering av kjemisk helsefare.

Les mer

Vi er stolte av å presentere vårt nyeste produkt

Design ditt eget helse- og sikkerhetssystem for å overholde regelverket i forskjellige regioner og forskjellige land.

Les mer

EcoOnline med ny nettside, nye produktnavn og nytt design!

EcoOnline lanserer ny visuell profil med helt ny nettside, nye produktnavn og nytt design - utviklet for at det skal være lettere for deg å navigere.

Les mer

Investerer i kompetanse og ressurser

EcoOnline kjøper SafeUse for å styrke kompetanse og utviklingskraft i møtet med globale konkurrenter. Oppkjøpet blir det tredje i rekken på under et år for EcoOnline.

Les mer

Dette blir prioriterte tilsynspunkter de neste fire årene

REACH og CLP er EUs forordning om registrering, vurdering, godkjenning, begrensning og merking av kjemikalier. Gjennom EØS-avtalen gjelder EUs kjemikalieregelverk også for Norge, og mange av tilsynene som utføres skjer parallelt i alle land...

Les mer

EcoOnlines stoffkartotek digitaliserer byggenæringen

Etter to års utvikling i tett samarbeid med ulike entreprenører og innholdsleverandørene Logiq og EcoOnline, lanserer Norsk Byggtjeneste ProsjektDok - en digital tjeneste som gir entreprenøren full kontroll på all produktdokumentasjon gjennom hele byggeprosessen...

Les mer

EcoOnline utvider sine markeder til Storbritannia og Irland

Det norske programvareselskapet er Nordens største leverandør av tjenester for kjemikaliedokumentasjon. Med oppkjøp av DCM Compliance vil EcoOnline komme inn i et av de største markedene i Europa.

Les mer

Göran Lindö – ny CEO i EcoOnline

Göran Lindö er ansatt som ny CEO i EcoOnline. Lindö kommer fra stillingen som VP SMB & B2C i Dustin Group. Han tar over fra Øyvind Robert Thorsen 1. mai 2018.

Les mer