EcoOnline lanserer nytt e-læringsverktøy for økt HMS kunnskap

EcoOnline lanserer nytt e-læringsverktøy for økt HMS kunnskap

Published 26 april, 2021

2 minute read

IT-selskapets siste lansering er en e-læringsplattform som gjør det enklere for alle virksomheter å tilby engasjerende opplæring av høy kvalitet til alle sine ansatte. Dette er nok et skritt mot EcoOnlines mål om å hjelpe kundene med å skape en trygg og bærekraftig arbeidsplass.

Et av insentivene til utviklingen av Learning Manager er basert på EcoOnlines erfaring med at kunnskap er en viktig byggestein for å skape sikkerhetskultur på arbeidsplassen.

“Vårt mål på EcoOnline er å gjøre det lettere å bygge en sterk sikkerhetskultur som til slutt fører til redusert risiko og færre ulykker, og vi vet at kunnskap er viktig for å skape bærekraftige, trygge og sunne arbeidsmiljø. Ved å tilby våre kunder høy kvalitet og engasjerende pedagogisk innhold kombinert med et brukervennlig e-læringsverktøy, kan vår HMS-programvare føre til reell atferdsendring,” sier Axel Elvik, VP Products i EcoOnline.

EcoOnline vil skille seg ut fra andre HMS-programvareleverandører ved å tilby et ledende verktøy for håndteringen av e-læring (LMS) i kombinasjon med et omfattende bibliotek av pedagogiske HMS-kurs. Det er bevist at tildeling av kurs som naturlig forholder seg til den ansattes daglige oppgaver, som kjemikaliehåndtering eller annet HMS-arbeid, har gunstige effekter på både engasjement og oppbevaringsgrad.

Engasjerende HMS-opplæring for alle

De siste årene har opplæring endret seg fra et tradisjonelt undervisningsstyrt klasserom til ansatte som vil ha mer fleksibilitet og kontroll over egen læring. I tillegg krever et arbeidsmarked i stadig endring at de ansatte mestrer evnen å tilegne seg nye ferdigheter raskt.

Med EcoOnlines e-læringsløsning er opplæringen delt inn i mindre temaer, og den presenteres i et engasjerende og interaktivt digitalt format. Dette gjør det mulig for de ansatte å tilegne seg kunnskap i eget tempo og når det passer dem. Med strukturert tilbakemelding og mål for hvert tema vil innholdet også forbedres over tid.

Det kan tilordnes kurs for å sikre at ansatte tilegner seg de rette ferdighetene for arbeidet, informeres om produktendringer og er oppdatert om regelverket.

Med Learning Manager kan brukerne benytte seg av mobil opplæring og «gamification» for å oppnå et større engasjement, øke produktiviteten og stimulere til kontinuerlig læring og utvikling av nye ferdigheter.

Digitalisering er nøkkelen til en effektiv arbeidsplass

For å redusere risiko og beskytte ansatte og miljøet, er det lovpålagt at alle bedrifter i alle bransjer skal gjennomføre opplæring av ansatte.

I Learning Manager blir det enklere å sørge for at alle ansatte til enhver tid holder seg oppdatert på eventuelle endringer som kan få konsekvenser for driften i virksomheten. Med den innebygde analyse -og rapporteringsmodulen er det enkelt å se hvor effektiv opplæringen er, og samtidig oppdage eventuelle «kunnskapshull».

Et e-læringsverktøy gir med fordel lavere kostnader knyttet til kursutvikling, instruktøravgifter, leie av kurslokale og reiseutgifter.


Forfatter Helene Brodersen

Helene works as Head of ESG & Sustainability. She is passionate about connecting EcoOnline's solutions with the higher purpose of creating safer and more sustainable workplaces for people and the environment. As a former journalist, she dedicates her writing to translating complex topics into easy-to-read and engaging stories. Helene also holds a degree in Sustainability.

Relaterte innlegg

| EcoOnline
EcoOnline lanserer programvare for rapportering av bærekraft

London, Storbritannia, 5 mars 2024: EcoOnline, et ledende globalt SaaS-teknologiselskap, dedikert til å tilby...

| EcoOnline
EcoOnline Appoints New Leaders Across People, Revenue, and Marketing

Additions of SaaS industry veterans sets the company up for go-to-market acceleration and operational scale LONDON,...

| EcoOnline
Ecometrica, Part of EcoOnline, Launches Free Sustainability Navigator Tool

Tool aims to take the complexity out of ESG legislative compliance LONDON, UNITED KINGDOM – October 26, 2023 – October...