Tryggere
Den enkleste veien til en tryggere arbeidsplass
Bransjeledende
Vi beskytter ansatte i over 6000 organisasjoner
Følg loven
Bygget på årelang erfaring med sikkerhetsarbeid

En tryggere arbeidsplass – overraskende enkelt

EcoOnline er størst i Nord-Europa på utvikling av innovativ programvareteknologi for økt kjemikaliesikkerhet og kostnadseffektivt HMS-arbeid.

Selskapet ble grunnlagt i Norge i 2000 har i dag 200 ansatte i Irland, Storbritannia, Norge, Sverige, Danmark og Finland. Med over 6000 kunder over hele Europa hjelper vi virksomheter med å få kontroll og følge loven.

Å skape trygge arbeidsplasser krever omfattende systemer. Vårt fokus er å gjøre disse systemene så enkle at alle virksomheter kan gjøre sikkerhet på arbeidsplassen til en sømløs og naturlig vane.

"Protecting people & the environment"

EcoOnlines visjon er å være den foretrukne leverandøren av HMS programvare og levere bærekraftige resultater for kundene våre og for miljøet.

Ved hjelp av våre brukervennlige verktøy hjelper vi kundene våre på veien til trygge, bærekraftige, effektive og attraktive arbeidsplasser.

Gjennom tett samarbeid med våre kunder, partnere og myndighetene, kan vi lage løsninger for trygge og bærekraftige arbeidsplasser.

Med integritet, respekt og ambisjon hjelper vi hverandre med å levere en komplett kundeopplevelse.

Over 80 bransjer stoler på oss

Vi hjelper kunder fra hele Europa holde sine ansatte trygge, følge loven og ikke minst nå sine egne ambisjoner for sikkerhet på arbeidsplassen. Vi er den ledende leverandøren av digitale verktøy for kjemikaliesikkerhet i Norden og våre løsninger beskytter ansatte i over 6000 virksomheter i over 80 ulike bransjer over hele Europa.

Bærekraftig utvikling

Ett av grunnprinsippene i EcoOnline er vårt engasjement for å levere på flere av FNs bærekraftsmål:

  • Mål 3 og 8: «God helse» og «Anstendig arbeid og økonomisk vekst», basert på antall kunder og brukere.
  • Mål 12: «Ansvarlig forbruk og produksjon», basert på begrenset bruk og erstatning av farlige stoffer ved hjelp av vår programvare