Sigthrudur Head of Products

Sigthrudur

Head of Products

Om EcoOnline

Gjør sikkerhet på arbeidsplassen til et naturlig valg

Safer_NP-135

TRYGGERE

Den enkleste veien til en tryggere arbeidsplass
 
Industry_leading_NP-135

BRANSJELEDENDE

Vi beskytter ansatte i over 6000 organisasjoner
 
Compliant_NP-135

FØLG LOVEN

Bygget på årelang erfaring med sikkerhetsarbeid

En tryggere arbeidsplass – overraskende enkelt

EcoOnline er størst i Nord-Europa på utvikling av innovativ programvareteknologi for økt kjemikaliesikkerhet og kostnadseffektivt HMS-arbeid.

Selskapet ble grunnlagt i Norge i 2000 har i dag 375 ansatte i Irland, Storbritannia, Norge, Sverige, Danmark og Finland. Med over 6000 kunder over hele Europa hjelper vi virksomheter med å få kontroll og følge loven.

Å skape trygge arbeidsplasser krever omfattende systemer. Vårt fokus er å gjøre disse systemene så enkle at alle virksomheter kan gjøre sikkerhet på arbeidsplassen til en sømløs og naturlig vane.

Vår visjon

EcoOnlines visjon er å være den foretrukne leverandøren av HMS programvare og levere bærekraftige resultater for kundene våre og for miljøet.

Vår misjon

Ved hjelp av våre brukervennlige verktøy hjelper vi kundene våre på veien til trygge, bærekraftige, effektive og attraktive arbeidsplasser.

 

På vei til målet

Gjennom tett samarbeid med våre kunder, partnere og myndighetene, kan vi lage løsninger for trygge og bærekraftige arbeidsplasser.

Våre verdier

Med integritet, respekt og ambisjon hjelper vi hverandre med å levere en komplett kundeopplevelse.

Image One
Over 80 bransjer stoler på oss

Vi hjelper kunder fra hele Europa holde sine ansatte trygge, følge loven og ikke minst nå sine egne ambisjoner for sikkerhet på arbeidsplassen. Vi er den ledende leverandøren av digitale verktøy for kjemikaliesikkerhet i Norden og våre løsninger beskytter ansatte i over 6000 virksomheter i over 80 ulike bransjer over hele Europa.

Bærekraftig utvikling
Bærekraftig utvikling

Ett av grunnprinsippene i EcoOnline er vårt engasjement for å levere på flere av FNs bærekraftsmål:

  • Mål 3 og 8: «God helse» og «Anstendig arbeid og økonomisk vekst», basert på antall kunder og brukere.

  • Mål 12: «Ansvarlig forbruk og produksjon», basert på begrenset bruk og erstatning av farlige stoffer ved hjelp av vår programvare

Andreas

VP Business Development

Kontakt oss

Ta kontakt for å snakke med oss om sikkerhet på arbeidsplassen

 

I EcoOnline er vi lidenskapelig opptatt av arbeidsmiljøarbeid i alle former. Vi vil gjerne dele vår kunnskap og gi deg praktiske eksempler fra din bransje.

Kontakt oss