EcoOnline er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt.

General Data Protection Regulation (GDPR) – EUs personvernforordning

EUs regler for håndtering av personopplysninger, GDPR, har til hensikt å skape større åpenhet rundt hvilke opplysninger som lagres om hver enkelt, og i tillegg gi alle en mulighet til å få disse opplysningene slettet.

EcoOnline oppfyller dine krav til innsyn og sletting gjennom:

  • muligheten til å be om tilgang til og begrense personopplysningene dine
  • muligheten til å slette dem, der det er mulig
  • rett til å få en kopi av personopplysningene dine
  • rett til å vite hvilke personopplysninger vi har om deg og hva vi bruker dem til
  • klage på hvordan personopplysninger har blitt brukt

Et krav om sletting av personopplysningene, eller en klage, kan fremsettes ved å kontakte oss via e-post: info@ecoonline.com. Vi forplikter oss til å behandle klagen innen rimelig tid.

Personopplysninger i EcoOnline

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson. Ettersom EcoOnline opererer i et bedrift til bedrift- marked, er det begrenset hvilke personopplysninger som er relevante. I hovedsak er det kun navn, e-post og telefonnummer som lagres. Formålet med dine personopplysninger hos EcoOnline er først og fremst å administrere kundeforholdet du har med oss på vegne av den virksomheten du jobber i/organisasjonen du representerer.

Noen av våre produkter krever derimot at det lagres ytterligere informasjon. Dette for å oppfylle juridiske krav som stilles i overordnet regelverk, som for eksempel krav om personregister for eksponering av spesielt helsefarlige kjemikalier.

Enkelte personopplysninger, som e-post og navn, benyttes også i forbindelse med kundeoppfølging og markedsføring.

Det er viktig for oss å verne om dine personopplysninger

EcoOnline innhenter bare de personopplysningene vi trenger for å kunne tilby deg de tjenestene eller produktene du har bedt om, samt å oppfylle juridiske krav. Vi deler bare personopplysningene dine dersom loven krever det av oss, eller du har gitt din tillatelse til det.

Vi legger til rette for at du vet hvilke opplysninger vi innhenter og hva vi gjør for å ivareta ditt personvern.

Informasjonskapsler

Når du besøker nettsiden til EcoOnline, logger vi informasjon om besøket. Informasjonen er innsamlet passivt og lagres i såkalte cookies, eller informasjonskapsler, som er en liten tekstfil som lagres på din harddisk. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg. EcoOnlines nettside henter bare inn personopplysninger som du gir til oss. Et eksempel på slik informasjon kan være en e-postadresse, som du oppgir dersom du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Informasjonskapslene inneholder blant annet informasjon om navigasjon, tid for besøk, nettleserversjon med mer. Denne informasjonen brukes til å opprettholde og forbedre kvaliteten, samt gi generell statistikk for bruken av våre nettsider.  Informasjonen behandles kun av EcoOnline og blir ikke gitt videre til tredjepart.

Du kan være trygg på at vi håndterer dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i henhold til personopplysningsloven.

Dette er informasjonskapslene vi benytter:

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her:

Les mer om Googles egne personvernregler

Informasjonskapselen medfører at tredjepartsleverandører, inkludert Google, viser målrettede annonser på en rekke nettsteder på Internett som er del av Google sitt innholdsnettverk basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Denne målrettingen bidrar til en mer relevant markedsføring for deg som bruker. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn, eller brukes informasjon, som kan benyttes til å identifisere deg som individ. Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan eventuelt skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med begrenset funksjonalitet.
Facebook pixel er en kode som vi har plassert på nettsiden for å spore konverteringer fra Facebook-annonser. Denne koden hjelper oss også til å optimalisere annonser basert på innsamlede data, bygge målrettede målgrupper for fremtidige annonser og lage nye annonser til de som allerede har tatt noen form for handling på nettstedet vårt (remarketing).

Les mer om Facebooks egne cookieregler