Chemical Approval | EcoOnline

Programvaren Chemical Approval

Få kontroll over stoffkartoteket. Ta beslutninger med tverrfaglige team. Få enkelt tilgang til historiske data.

Chem_approval (1)

Oversikt

Chemical Approval er en ny modul i Chemical Manager, EcoOnlines verktøy for kjemikaliehåndtering. Verktøyet gir brukerne full kontroll over stoffkartoteket ved å sørge for en komplett prosess for innkjøpsforespørsler og godkjenning av kjemikalier.

02.3-Preview-Three Products (2)

Full kontroll over stoffkartoteket

Reduser risikoen for å kjøpe inn uønskede produkter ved å innføre en arbeidsflyt for innkjøpsforespørsler og godkjenning av nye produkter. Dette medfører også at risikoen for feilaktig bruk av kjemikalier som kan ha negative konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet, blir redusert.

06.1-Conclude-Approve or Reject (1)

Tverrfaglige team samarbeider om beslutninger

Vurder en innkjøpsforespørsel fra ulike perspektiver før den endelige beslutningen fattes. Reduser risikoen for å overse viktige forhold, som blant annet tilgjengelighet av personlig verneutstyr, lagringsforhold, miljøtillatelser og kostnader.

03.4-Evaluation-Notification-Sent to the reviewer

Enkel tilgang til historiske data

Én samlet kilde for all informasjon om stoffkartoteket. Få informasjon om et produkt er bestilt og godkjent før bruk, finn årsaken til at et produkt ikke ble godkjent, få oversikt over et forespurt produkt til et bestemt sted eller globalt.

Se demovideo

Få en kort, 3-minutters omvisning i EcoOnline-løsningen Chemical Manager

Se video nå
MicrosoftTeams-image-May-17-2022-02-28-54-15-PM

Viktigste funksjoner i Chemical Approval

New-Icon_Key-Features
Beslutningstakergrupper

Med Chemical Board-funksjonen kan du opprette flere grupper av beslutningstakere og dele ansvar på bakgrunn av stedlig myndighet.

New-Icon_Key-Features
Sammenligne og velge produkter

Sammenlign flere kjemiske produkter på grunnlag av faresetning(er), bruksområde og relevant lovgivning, før valg av det endelige produktet. Produktforespørsler varierer, på samme måte som hvilke produkter som er best egnet til å oppfylle kravene.

New-Icon_Key-Features
Fleksibel evaluering

Involver den eller de som vurderer kjemikaliene for å få deres innspill vedrørende bestillingen, og sørg for at de kan vurdere en rekke relevante faktorer, som helse, miljø og sikkerhet, når de vurderer en bestilling.

New-Icon_Key-Features
SDS-integrasjon

Hvis et forespurt produkt ikke er tilgjengelig i EcoOnline-databasen, blir forespørselen automatisk sendt til køen for SDS forespørsler for innleggelse i databasen etter godkjenning.

New-Icon_Key-Features
Varsling

Støttes av et system for varsling på e-post for å sikre at de riktige personene får relevant informasjon om forespørsler om innkjøp av kjemikalier og hvilke handlinger som er nødvendig.

Over 25 års erfaring

Tillit fra over 10 000+ kunder verden over

Med kunnskap fra 90 forskjellige bransjer har vi utviklet vår plattform for å tilpasse oss dine behov.
Ta ikke vårt ord for det, les hva kundene våre sier.

Les hva de har å si

Ta en titt på Chemical Approval i dag

Bestill en demonstrasjon med en av våre konsulenter for å diskutere digitalisering av bedriftens kjemikalieprosesser med EcoOnline.

Bestill en demo
Image

Hannah Daly

Account Manager, EcoOnline Ireland