Core funksjonalitet

Mobil hendelsesrapportering

Få tilgang til viktige opplysninger – når og hvor som helst. Appene våre til Android og iOS gir mobil tilgang til sikkerhetssystemet.

Mobile-Hero-Mockup_1_V2

Rapporter hendelser via appen

Hendelser skjer ikke bak et skrivebord. De skjer på fabrikker, anleggsplasser, verksteder – der det finnes risiko. Med mobilappen vår kan de ansatte oppgi opplysninger om hendelsen når den skjer. Økt hendelsesrapportering og brukertilpasning er bare noen av fordelene med å ha en egen mobilapp for HMS.

Vi er opptatt av brukeropplevelse, så dette er selvsagt like enkelt som å rapportere hendelser på fullversjonen i nettleseren.

Ofte har ikke de ansatte tilgang til internett når hendelsen skjer. Med mobilappen vår kan brukerne fortsette arbeidet, og siden synkronisere opplysningene når tilkoblingen blir tilgjengelig.

Populære funksjoner

New-Icon_Key-Features
Når og hvor som helst

Få tilgang fra alle enheter med egne apper til iOS og Android og enkel kode som sikrer jevnlige sikkerhets- og funksjonsoppdateringer.

New-Icon_Key-Features
Håndtering av hendelser

Registrer hendelser der de skjer, og legg enkelt ved dokumenter uansett filtype med førstehånds vitneuttalelser.

New-Icon_Key-Features
Revisjonsstyring

Foreta revisjoner direkte i systemet, unngå ekstraarbeid og unødig bruk av papir, tilordne korrigerende tiltak og spor tiltak frem til fullføring.

New-Icon_Key-Features
Jobb i frakoblet modus

Fortsett arbeidet selv uten signal, og synkroniser arbeidet når tilkoblingen blir tilgjengelig. Perfekt til ekstern eller innleid arbeidskraft.

Silgan-250x150

«Det sanntidstilpassede dashbordet, diagrammene og mobilapp-funksjonene er utrolig bra. De nye fremskrittene og teknologiske funksjonene som kommer snart, vil ytterligere forbedre rapporteringsmulighetene våre.»


Joel Johnson, Global Safety Specialist, Silgan
Våre kunder

Opererer i over 80 bransjer

Virksomheter fra alle typer bransjer lykkes med EcoOnline. Med vår programvare, utviklet i tråd med nasjonalt- og internasjonalt regelverk, blir det enklere å bygge en vellykket sikkerhetskultur. Basert på over 20 års erfaring er våre verktøy tilpasset måten dine ansatte faktisk jobber.

 
Les våre kundehistorier

Kom i gang med mobilappen i dag

Avtal en demo med en av våre konsulenter for å diskutere digitalisering av HMS-oppgavene med EcoOnline.

Kom i gang
Image

Hannah McGuire

Account Manager, EcoOnline Ireland

Relevante artikler

| occupational safety
Din guide til ISO 45001 sertifisering

Ifølge Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO) dør mer enn 7600 mennesker hver dag som følge av arbeidsrelaterte...

| occupational safety
Hva er en HMS-plan? | HMS-handlingsplan

Det ligger i ordet. En HMS-plan er enkelt og greit en plan for HMS-arbeidet vårt. En plan for å sikre at arbeidsmiljøet...

| occupational safety
Hvem, hva og hvor når vi snakker om HMS internkontroll

I mitt arbeid med HMS i privat og offentlig sektor, får jeg jevnlig spørsmål når det gjelder HMS internkontroll. Alt...