Håndtering av kjemikalier

Stoffkartotek, risikovurdering og sikkerhetsdatablad

Med EcoOnlines digitale programvare for stoffkartotek er det enkelt, effektivt og til og med inspirerende å følge "best practice" for kjemikaliehåndtering. Bruk mobilen for å få tilgang til viktig helse- og sikkerhetsinformasjon og sikre at dine ansatte har den informasjonen de behøver for å ta trygge valg og bygge en positiv sikkerhetskultur.

Skap en trygg arbeidsplass, følg loven og øk effektiviteten

Bedrifter som produserer, pakker, bruker eller lagrer farlige kjemikalier har mange ansvarsområder: å holde et stoffkartotek oppdatert, å skaffe og sikre de ansatte tilgang til sikkerhetsdatablad, opplæring av ansatte og samtidig passe på å holde seg oppdatert til et omfattende regelverk i stadig endring.  

EcoOnline er alt du behøver for å sikre at din virksomhet følger nasjonalt kjemikalieregelverk og internasjonale forskrifter, som REACH og CLP. 

Med mobilvennlig tilgang til Nord-Europas største database for sikkerhetsdatablad slipper du å bruke tid på manuelle prosesser for å finne og lagre kjemikaliedokumentasjon.

Spar tid og penger samtidig som du bidrar til å gjøre dine ansatte tryggere.

Ønsker du å komme i gang eller har du spørsmål vi kan hjelpe deg med å besvare?

AA---Quote-Logo-Abbott-250x150

“Programvaren er brukervennlig og det er ikke behov for en kjemisk bakgrunn for å bruke programvaren. Programvaren kan brukes til kjemiske risikovurderinger og iverksette risikoreduserende tiltak. Det inkluderer også muligheten for utsatte ansatte. Du kan bruke programvaren til å sjekke kjemikalielisten din opp mot en rekke lover og forskrifter (f.eks. Kandidatlisten) og opprette et antall rapporter. "


- Remy Hagnar | Senior Engineer | Abbott Diagnostics Technologies AS

Vårt kundeløfte

EcoOnline setter innovasjon i fokus
INNOVASJON

Gjennom kunnskap og nyskapende teknologi gjør vi bedrifter i stand til å skape sunnere og tryggere arbeidsmiljøer.

EcoOnlines HMS-løsninger skaper engasjement
Engasjement

Ved å styrke arbeidstakere med komplette og brukervennlige verktøy, er vår visjon å drive atferdsendring og bygge en bærekraftig sikkerhetskultur.

EcoOnline setter alltid kunden i fokus
Kundefokus

Hver dag legger vi til rette for at tusenvis av virksomheter skaper trygge arbeidsplasser ved hjelp av våre HMS-løsninger.

Våre kunder

Dokumentert effektivitet i over 80 industrier og bransjer

Virksomheter fra alle typer bransjer lykkes med EcoOnline. Med vår programvare, utviklet i tråd med nasjonalt- og internasjonalt regelverk, blir det enklere å bygge en vellykket sikkerhetskultur. Basert på over 20 års erfaring er våre verktøy tilpasset måten dine ansatte faktisk jobber.

Les våre kundehistorier

Få kontroll på arbeidsmiljøet ditt

Start reisen med oss ​​og skap en tryggere og sikrere arbeidsplass med ett klikk.

Kom i gang
Pal-900x900

Pål Degerstrøm

R&D Manager, EcoOnline