Den enkleste veien til fornøyde og trygge kunder

EcoOnline Publisher er et brukervennlig og flerspråklig verktøy for å lage, oversette, oppdatere og distribuere sikkerhetsdatablader direkte til dine kunder. Med Publisher kan du raskt og enkelt sørge for å innfri nasjonalt og internasjonalt lovverk, som REACH og CLP.

EcoOnline Publisher gir deg også muligheten til å automatisk generere annen type kjemikalieinformasjon, som verneblad og etiketter. Kommuniser direkte til kundene dine, og gi dem full tilgang til alle historiske versjoner av hvert dokument, i samsvar med lovkravene.

"Enkelt og effektivt verktøy for å publisere og distribuere SDS"

Automatisk
Gjennom hele verdikjeden
Fleksibelt
Tilpasset måten du jobber
Brukervennlig
Enkelt å komme i gang, enkelt å bruke

Hvorfor EcoOnline Publisher?

Basert på lang erfaring fra mange ulike bransjer, vet vi hvor utfordrende det er å imøtekomme alle kravene i REACH og CLP. Derfor har vi utviklet en rekke standardiserte maler som effektivt lar deg opprette og publisere sikkerhetsdatablader i henhold til et komplisert regelverk. Sikkerhetsdatabladene dine gjøres automatisk tilgjengelige i EcoOnlines database, hvor både eksisterende og potensielle kunder gjennomfører flere tusen søk daglig.

Publisher er enkel å komme i gang med og å bruke. Du får en brukervennlig løsning med en gang, og på lang sikt:

  • Sikkerhetsdatablad kan oversettes til 26 språk
  • Verneblad og etiketter genereres automatisk ut fra dine sikkerhetsdatablad
  • Integrert verktøy for eksponeringsscenarioer

Oppdateringer du gjør i dine datablad vil umiddelbart oppdateres i Nord Europas største database. Samtidig som alle versjoner av sikkerhetsdatabladene blir tatt vare på og vil være tilgjengelige i henhold til lovverket.

Med Publisher kan du også gi eksterne konsulenter tilgang til å gjøre endringer for deg, mens du beholder full kontroll over sikkerhetsdatabladene dine.

Hva får du?

Et skybasert verktøy for å lage og distribuere sikkerhetsdatablader til kundene dine. Velg modulene som passer dine behov, inkludert oversettelse til over 20 europeiske språk.

Funksjoner i Publisher

Lag sikkerhetsdatablader og annen kjemikaliedokumentasjon raskt og enkelt ved hjelp av ferdige maler.

Distribuer sikkerhetsdatablader til kundene dine automatisk, i tråd med lovgivningen. Publisher kan integreres med ditt ERP system og gir deg god oppfølging og dokumentasjon av utsendelser.

Automatisk lenke til relevant sikkerhetsdatablad fra hver produktside på hjemmesiden din. Kan lenkes til enten nettsider eller produktkatalogen i ordre- eller lagersystemet ditt.

Les mer

Gi kundene dine tilgang til å søke etter sikkerhetsdatabladene de behøver ved å legge til en søkemotor på dine egne nettsider. Med direkte forbindelse til stoffkartoteket ditt i sanntid er du sikker på at informasjonen til kundene dine alltid er oppdatert.

Bruk data fra ethvert felt i dine sikkerhetsdatablader for å lage en rekke forskjellige rapporter, tilpasset nettopp dine behov. Tilpass rapportene dine for å få oversikt over oppdatering av sikkerhetsdatablader og at lovgivning følges, etter hvert som dette endres.