Les mer

10 vanlige stoffer – som er farligere enn du tror

Vi har laget en liste over de 10 mest utbredte stoffene som finnes på mange ulike arbeidsplasser. Fyll inn skjemaet, last ned og skaff deg oversikt – det kan være du blir overrasket!

Les mer

20 tips til en sikrere kontorplass

Har du tenkt over at også i et kontorlandskap finnes det stor risiko for arbeidsrelaterte ulykker og skader?

Les mer

22 kjemikalier du bør erstatte

Basert på grundig research, har EcoOnline funnet 22 kjemikalier som vi anbefaler alle virksomheter å finne mindre skadelige alternativer til. Last ned vår guide for detaljert oversikt over kjemikalienavn og bruksområde, samt lenke til forslag for mindre skadelige alternativ.

Les mer

4 lovkrav til nettsalg av kjemikalier

Har du kontroll på hva regelverket krever for nettsalg av farlige kjemikalier til forbrukere?

Les mer

5 lovkrav til et HMS-system

Visste du at det er et lovkrav at HMS-arbeidet skal dokumenteres skriftlig? Last ned en 5-punkts oversikt over hvilke krav som stilles til et HMS-system.

Les mer

5 måter å spare tid med digitalt stoffkartotek

Hvem har ikke kjent på den frustrerende følelsen av at tiden ikke strekker til. Da er det fort gjort å nedprioritere enkelte arbeidsoppgaver. Kanskje aller først de oppgavene som ikke gir umiddelbare resultater, som for eksempel papirarbeid.

Les mer

5 tegn på at du burde bytte HMS-verktøy

HMS-arbeid kan være tidkrevende. For å sikre at din virksomhet følger loven og skaper de beste rutinene for en sikker arbeidsplass, er du avhengig av et lettvint system som er tilgjengelig for hele organisasjonen...

Les mer

5 viktige punkter om avvik

Virksomheter som registrerer flest avvik har færrest ulykker. Lær mer om avvik - start med å laste ned en enkel guide!

Les mer

6 fakta om substitusjon

Lær deg mer om substitisjon - kanskje det viktigste tiltaket for å redusere risiko! Last ned en enkel guide med 6 nyttige fakta.

Les mer