Følg loven og hold kundene dine oppdatert

EcoOnline Reseller er et brukervennlig verktøy for å samle, gjøre tilgjengelig og distribuere sikkerhetsdatablader direkte til kundene dine ved hjelp av en integrert søkemotor på nettsidene dine. Med Reseller er det enkelt å følge nasjonalt og internasjonalt lovverk, som REACH og CLP.

"EcoReseller hjelper oss å formidle tusenvis av SDS, på mange ulike språk, søkbare på våre nettsider"

Enkelt å komme i gang
Spar tid og penger
Fleksibelt
Tilpasset måten du jobber
Del informasjon
I samsvar med REACH & CLP

Hvorfor EcoOnline Reseller?

Regelverket for klassifisering og merking av farlige kjemikalier (CLP) gjelder all handel med kjemikalier. Nettbutikker skiller seg fra tradisjonell handel ved at kjøperen ikke har mulighet til å se produktet fysisk. Med Reseller kan du enkelt synliggjøre faremerking og distribuere sikkerhetsdatablader direkte til kundene dine.

Løsningen er fleksibel, noe som gjør det mulig å integrere på en allerede eksisterende nettside og/eller i en nettbutikk. Fordi informasjonen hentes fra produktenes sikkerhetsdatablad kan det også genereres tilleggsdokumentasjon som etiketter, verneblad og transportdokumenter.

Med Eco Reseller er det enklere å yte god kundeservice!

Hva får du?

Et skybasert verktøy for å distribuere og gjøre sikkerhetsdatablader tilgjengelig på bedriftens nettsider. Velg modulene som passer dine behov, som for eksempel ShopLink, Report og Distribution.

Funksjoner i Reseller

Automatisk distribusjon av sikkerhetsdatablader til dine kunder, i tråd med lovgivning. Reseller kan integreres med ditt ERP system og gir deg god oppfølging og dokumentasjon av utsendelser.

Lenk automatisk til relevant sikkerhetsdatablad fra hver produktside på hjemmesiden din. Kan lenkes til enten nettsider eller produktkatalogen i ordre- eller lagersystemet ditt.

Gi kundene dine tilgang til å søke etter sikkerhetsdatabladene de behøver ved å legge til en søkemotor på bedriftens nettsider. Med direkte forbindelse til stoffkartoteket ditt i sanntid er du sikker på informasjonen til kundene alltid er oppdatert.

Bruk data fra ethvert felt i dine sikkerhetsdatablader for å lage en rekke forskjellige rapporter, tilpasset nettopp dine behov. Tilpass rapportene dine for å få oversikt over oppdatering av sikkerhetsdatablader og at lovgivning følges, etter hvert som dette endres.