Last ned din guide her

Last ned en enkel oversikt over hvordan du raskt kan finne frem til den viktigste informasjonen i et sikkerhetsdatablad.

Et sikkerhetsdatablad er det viktigste dokumentet vi har for å sikre lovlig og trygg bruk av kjemikalier.  Sikkerhetsdatabladet inneholder informasjon om faremerking, førstehjelp, verneutstyr og avfallshåndtering.

Det stilles flere krav til både format og innhold i et sikkerhetsdatablad. Blant annet skal det stå klart angitt når databladet er utarbeidet, og hvem som er den ansvarlige personen for utarbeidelse av databladet.

Et sikkerhetsdatablad skal inneholde 16 avsnitt, og du kan selv forestille deg hvor lang tid det vil ta å lete seg frem til den informasjonen du er ute etter. Heldigvis er det ikke alle punktene som er like viktige! Vi har samlet de 7 viktigste  i ett enkelt dokument. Fyll i skjema for å laste ned en oversikt over de syv viktigste avsnittene.

EcoOnline har Nordens største database for sikkerhetsdatablad

Vi vet hvor vanskelig og tidkrevende det kan være å holde styr på kjemikaliene i virksomheten. Og ikke minst, usikkerheten forbundet med regelverket som må følges. Med EcoOnlines digitale løsninger kan du søke, finne og samle alle dine sikkerhetsdatablad på ett sted – enkelt og kostnadseffektivt.

Hver dag hjelper vi tusenvis av virksomheter med å kartlegge kjemikaliebruk, vurdere risiko og iverksette tiltak slik at de er trygge på å oppfylle alle kravene i regelverket. Våre løsninger er tilpasset alle virksomhetstyper og budsjetter. Sammen kan vi finne løsninger som garantert vil gi deg og dine kollegaer en enklere og tryggere hverdag. Klikk her og få en personlig presentasjon.