Support har åpent alle hverdager fra 8 - 16
Ring til supportavdelingen
+47 33 01 68 20
Eller send oss en mail support.no@ecoonline.com

Nettmøte

I kontakt med vår supportavdeling, kan du bli bedt om å dele din skjerm med oss slik av vi enklere skal kunne hjelpe deg. Klikk her for skjermdeling.

 

Finn svar på ofte stilte spørsmål her:

På samme side som du logger inn, finner du en knapp som heter «Glemt brukernavn og passord»? Klikk her og oppgi den mailadressen du har registrert hos oss, og følg instruksjonen du mottar på mail. Dersom du mangler en registrert e-postadresse må du kontakte oss på support.no@ecoonline.com.

Hvis du har forsøkt å sette nytt passord og innloggingen fremdeles feiler kan det hjelpe å slette nettkapslene (cookies) og så forsøke igjen. Dersom feilmeldingen vedvarer, ta kontakt med oss på support.no@ecoonline.com

Etter at du har logget inn kan brukernavn og passord endres under «min side» inne i løsningen.

Da er beste måten å sende dette inn til sds.no@ecoonline.com, gitt at det er et elektronisk dokument og ikke skannet. Da får du en tilbakemelding om at det er mottatt og vil få beskjed når det er lagt inn.

Din leverandør er pliktig til å sende deg et sikkerhetsdatablad som er oppdatert og i henhold til gjeldende regelverk. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger ytterlige hjelp: support.no@ecoonline.com

Send en forespørsel til support.no@ecoonline.com, så ordner vi resten.

Dersom en ansatt slutter så kan man deaktivere brukeren og tildele lisensen til noen andre, dersom dere har tatt i bruk vårt eksponeringsregister er det viktig at dette også avsluttes slik at brukeren har tilgang i ettertid.

Det finnes seks ulike faktorer som krever eksponeringsregister. Start med å se på klassifiseringen i sikkerhetsdatabladet. Står det Carc 1A eller Carc 1B, eller Muta 1A eller Muta 1B er man pliktig til å registrere en hver eksponering for stoffet. For å gjøre det enklere for deg å identifisere om det finnes faktorer på arbeidsplassen din som krever eksponeringsregister, har vi samlet alle i ett enkelt dokument. Klikk i lenken under for å laste ned:

Her laster du ned 6 faktorer som krever eksponeringsregister

Ved å scanne QR koder kan de ansatte få rask tilgang til akkurat den delen av stoffkartoteket de har behov for. Kodene kan plasseres hvor som helst, som for eksempel på emballasje, på et skap eller i et kjøretøy. Koden er konstant mens innholdet kan oppdateres. Du kan lese mer om QR Link her:

Les mer om QR koder

Med tilleggsmodulen Anywhere kan du sikre tilgang til sikkerhetsdatablader, verneblader, risikovurderinger, rapporter og arbeidsinstrukser selv uten internett. Les mer om Anywhere i lenken under:

Les mer

I Google Play eller App Store finner du alle EcoOnlines apper. Chemical manager for stoffkartotek, Eco Exposure for eksponeringsregister og Easy Learn for opplæring. Dersom du ikke får lastet ned appen slik du ønsker, send oss en mail: support.no@ecoonline.com. Om du ikke har testet vår interaktive læringsapp enda, så les mer om Easy Learn her:

Les mer om appen som gjør læring til en lek

Fant du ikke svaret som kunne hjelpe deg - send oss en mail: support.no@ecoonline.com