10 vanlige stoffer – som er farligere enn du tror

Vi har laget en liste over de 10 mest utbredte stoffene som finnes på mange ulike arbeidsplasser. Fyll inn skjemaet, last ned og skaff deg oversikt – det kan være du blir overrasket!

Les mer

4 lovkrav til nettsalg av kjemikalier

Har du kontroll på hva regelverket krever for nettsalg av farlige kjemikalier til forbrukere?

Les mer

5 lovkrav til et HMS-system

Visste du at det er et lovkrav at HMS-arbeidet skal dokumenteres skriftlig? Last ned en 5-punkts oversikt over hvilke krav som stilles til et HMS-system.

Les mer

5 måter å spare tid med digitalt stoffkartotek

Hvem har ikke kjent på den frustrerende følelsen av at tiden ikke strekker til. Da er det fort gjort å nedprioritere enkelte arbeidsoppgaver. Kanskje aller først de oppgavene som ikke gir umiddelbare resultater, som for eksempel papirarbeid.

Les mer

5 tegn på at du burde bytte HMS-verktøy

HMS-arbeid kan være tidkrevende. For å sikre at din virksomhet følger loven og skaper de beste rutinene for en sikker arbeidsplass, er du avhengig av et lettvint system som er tilgjengelig for hele organisasjonen...

Les mer

5 viktige punkter om avvik

Virksomheter som registrerer flest avvik har færrest ulykker. Lær mer om avvik - start med å laste ned en enkel guide!

Les mer

6 fakta om substitusjon

Lær deg mer om substitisjon - kanskje det viktigste tiltaket for å redusere risiko! Last ned en enkel guide med 6 nyttige fakta.

Les mer

6 faktorer som krever eksponeringsregister

Det er det ikke alltid like enkelt å svare på. For å gjøre det enklere for deg å identifisere om det finnes faktorer på arbeidsplassen din som krever eksponeringsregister, har vi samlet alle i ett enkelt dokument...

Les mer

7 av 10 bryter regelverket

De fem siste årene har Arbeidstilsynet kontrollert over 3 000 virksomheter i ulike deler av bilbransjen. Tilsynsrapporten avdekker blant annet at 7 av 10 bryter regelverket for kartlegging og risikovurdering av kjemisk helsefare.

Les mer

Andre bransjer

Kjemikalier finnes i nær sagt alle virksomheter, og vi er stolte av å kunne hjelpe virksomheter i over 80 ulike bransjer til en mer effektiv og trygg arbeidsplass.

Les mer