Hver dag dør 6 500 personer som følge av arbeidsulykker eller arbeidsrelaterte sykdommer over hele verden. 1 million ulykker forekommer på jobben daglig. 28. april er verdensdagen for sikkerhet og helse på arbeidsplassen. Det er alles ansvar å skape et trygt og sunt arbeidsmiljø – tar du ditt?

Tilbake til nyhetsoversikt
Publisert
27. april 2019

Tallene er hentet fra Den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO). ILO er FNs organisasjon for arbeidslivet og jobber med å sikre arbeideres rettigheter verden over.

Det er alles ansvar å skape et trygt og sunt arbeidsmiljø, men statistikken over beviser at sikkerhetskulturen bør hentes høyere på prioriteringslisten. Ingen jobb skal gå på bekostning av din sikkerhet og helse, eller i verste fall ta livet av deg.

Et trygt arbeidsmiljø er dessuten en god økonomisk investering for arbeidsgiveren og samfunnet forøvrig. Tapt arbeidstid, behandling, kompensasjon og rehabilitering av yrkesskader- og sykdommer koster enorme summer.

EcoOnline ønsker å hjelpe bedrifter med å skape et tryggere arbeidsmiljø. Ved å tilby komplette, digitale løsninger for systematisk HMS-arbeid får du tilgang til verktøyene du trenger for å få styr på helse- og sikkerhetsstyring.

Med intelligent arbeidsflyt kan du involvere og engasjere hele arbeidsstyrken for å sikre at nødvendige sikkerhetshåndteringsprosedyrer og kontrolltiltak er gjennomført.

Safety Manager

Planlegg, administrer og implementer – i et enkelt, svært fleksibelt verktøy designet for å støtte måten du jobber på. Bygg sjekklister, utfør inspeksjoner, tilordne tiltak og rapportere ulykker. Tilpass dine egne maler eller bruk en av standardmalene, laget av EcoOnlines erfarne sikkerhetspersonell. Lær mer om Safety Manager.

Chemical Manager

Eksponering for kjemikalier på arbeidsplassen er en av de mest skjulte farene på norske arbeidsplasser. Skaff deg kontroll med EcoOnlines digitale stoffkartotek.

Med Chemical Manager er det enkelt å søke, samle og holde orden på sikkerhetsdatablader og annen type kjemikaliedokumentasjon. I vår skybaserte database, den største i Nord-Europa, finner du automatiske oppdateringer fra kjemikalieleverandører, slik at du kan være trygg på at du alltid har den siste informasjonen. Lær mer om Chemical Manager.