Avvikshåndtering for å forhindre ulykker i næringsmiddelindustrien | Webinar
GRATIS WEBINAR

Avvikshåndtering for å forhindre ulykker i næringsmiddelindustrien

Tilgjengelig on-demand

NO Webinar LP template (22)

Sammendrag

Se opptakk av webinaret når det passer deg
 
Dette webinaret er relevant for bedrifter i næringsmiddelindustrien. Webinaret handler om avvikshåndtering i industrien og hvordan god avvikshåndtering vil føre til redusert antall ulykker. Temaene som dekkes i webinaret er: 
  • Avmystifisere begrepene - Ulykker, avvik, nesten-ulykker, farlige forekomster

  • Praktiske råd om forebygging, rapportering og registrering av avvik

  • Avvik som mulighet for å forhindre ulykker og unødvendige kostnader

  • Avvik og kontinuerlig forbedring av sikkerhetssystemer og fortjenestemarginer

  • Avvikshåndtering og overholdelse av ISO 9001/45001

  • Verdien av ansattes deltakelse i avvikshåndtering

  • Teknologiens rolle i å oppfylle kravene

  • Gjennomgang av Safety Manager - vårt HMS-system

  • Q&A

Webinaret vil bli holdt på engelsk men innholdet vil være relevant for Norske virksomheter. 

Foredragsholdere

C Jordan
Catherine Jordan, PhD - Product specialist, EcoOnline

Catherine har over 20 års erfaring med HMS-oppgaver i mange ulike bransjer. Hun er spesialisert på sikkerhet og kvalitetsstyring. Hun har jobbet i en rekke foreningtyper innen mat- og drikkeindustrien. 

Photo
Siobhan O'Dwyer - Solutions Advisor, EcoOnline

Siobhan har over 15 års erfaring med å utvikle og tilby løsninger til kunder i et bredt spekter av branjser, inkludert detaljhandel, logistikk og matproduksjon. 

DETTE SIER DELTAKERE OM WEBINARENE VÅRE

"Dere har en fin måte å nå gjennom skjermen på og det er tydelig at dere kan det dere holder på med - samt formidle det :-)"