GRATIS WEBINAR

Hva er verdien av en datadreven HMS platform?

Tilgjengelig on-demand

NO Webinar LP template (20)

Sammendrag

Se opptakk av webinaret når det passer deg

En integrert datadrevet tilnærming til arbeid med sikkerhet på arbeidsplassen gjør det mulig for organisasjoner å fange, undersøke og administrere sikkerhetsdataene sine med målet om å koble sammen alt og alle.


I dette gratis webinaret finner du ut hvordan digitale verktøy enkelt og uanstrengt kan koble alle områder av HMS, kjemisk sikkerhet og opplæring under ett tak, for å sikre at du har en one-stop 'go to' plattform for alle dine sikkerhetsbehov.

Lær hvordan teknologi kan:
  • Forsikre deg om at du har enkel tilgang på et og samme sted til alle viktige verktøy innen opplæring, kjemi og HMS
  • Koble til all digital teknologi, sosiale medier og mobil tilgang for å fange opp all relevant informasjon om sikkerhet på arbeidsblassen og rapportere om HMS-prestasjoner
  • Gi HMS-fagpersoner mulighet til å ta i bruk elektronisk system fremfor manuelle systemer for eksempel regneark
  • Gi HMS-ansatte full innsikt på HMS-prestasjoner
  • Ha en plattform for å oppnå samsvar

Dette webinaret holdes på engelsk

Foredragsholdere

Dermot (1)
Dermot Dinan - Sales Manager, UK and Ireland, EcoOnline

Dermot har over 15 års erfaring med å utvikle og distribuere COSHH-systemer for et bredt spekter av bransjer, inkludert helsevesen, farmasøytisk matproduksjon og forbruksvarer.

Rob Leech Profile
Rob Leech - Principle Product Director, EcoOnline

Siden starten av Airsweb i 1999 har Robert Leech vært ansvarlig for å lede alle aspekter av produktadministrasjon, R&D og produktvisjon som omfatter alle produktversjoner, inkludert den svært vellykkede og mest teknologisk avanserte EHS-programvareløsningen - AVA, nå en del av EcoOnline Group.

DETTE SIER DELTAKERE OM WEBINARENE VÅRE

"Dere har en fin måte å nå gjennom skjermen på og det er tydelig at dere kan det dere holder på med - samt formidle det :-)"