GRATIS WEBINAR

Rapportering – lær mer om hvordan du kan rapportere smart og effektivt

Tilgjengelig on-demand

NO Webinar LP template (15)

Sammendrag

Se opptakk av webinaret når det passer deg

Rapportering er viktig for at du og din bedrift skal ha kontroll på kjemikaliene. Vi har lansert et nytt rapport- og analyseverktøy for Chemical Manager og i dette webinaret vil Sigthrudur - en av personene som har jobbet veldig hardt med å lage vårt nye rapport- og analyseverktøy - introdusere og vise deg verktøyet. Lær mer om best practices for rapportering og analyse og få et innblikk hvordan du kan jobbe med rapportering i stoffkartoteket Chemical Manager. Du vil også få mulighet til å stille spørsmål under webinaret og Sigthrudur vil svare på disse spørsmålene live i webinaret.

Dette webinaret vil bli holdt på Engelsk men innhold og regelverk er gjeldende for Norge. 
 

Foredragsholder

Sissa webinar
Sigþrúður Ósk Kristinsdottir - Head of Product Management Sigthrudur jobber som Head of Product Management i EcoOnline og har med andre ord god kunnskap om produktene våre og hvordan de kan gjøre kjemikaliehåndtering og sikkerhet på arbeidsplassen enklere. Sigthrudur har jobbet i hele 13 år hos EcoOnline og kjenner derfor både produktene våre og kjemikalieverdenen kjempegodt.
DETTE SIER DELTAKERE OM WEBINARENE VÅRE

"Dere har en fin måte å nå gjennom skjermen på og det er tydelig at dere kan det dere holder på med - samt formidle det :-)"