Spørsmål og svar: kjemikaliehåndtering | Webinar
GRATIS WEBINAR

Spørsmål og svar om Kjemikaliehåndtering

Ragnar og Simen tar deg igjennom tips og råd om Kjemikaliehåndtering

NO webinar ragnar simen (1)

Sammendrag

Dato: 25.05.2023
Tid: 13:00-13.30

Kjemikaliehåndtering er et viktig tema for organisasjoner som bruker kjemikalier i sine virksomheter. I dette webinaret går vi igjennom dine spørsmål og våre svar til temaet: kjemikaliehåndtering. Vi gir deg muligheten til å få svar på dine spørsmål og lære mer om hvordan du kan håndtere kjemikalier på en trygg og forsvarlig måte.

I webinaret vil du få muligheten til å stille spørsmål til våre eksperter på kjemikaliehåndtering Ragnar og Simen, samt diskutere emnet. Du vil også få viktig informasjon om hvilke lover og regler som gjelder for kjemikaliehåndtering, samt hvordan du kan sikre at din organisasjon følger disse.

Ragnar hjelper kunder daglig med å implementere kjemikaliesikkerhetsystem i en rekke industrier. Han er vant med å være i dialog med potensielle brukere av Chemical Manager og vet hvilke spørsmål virksomheter typisk har.

Simen har, etter å ha hjulpet kundene våre med stoffkartotekene sine i mange år, god kunnskap om stoffkartoteket Chemical Manager, noe han vil dele med deg i webinaret.

Har du spørsmål? I Webinaret har du også mulighet til å stille de spørsmålene du måtte ha og få svar på disse live i webinaret.

Har du ikke anledning til å delta live på webinaret så kan du se opptak av webinaret i etterkant. 
Foredragsholder

MicrosoftTeams-image (6)
Ragnar Harr, Senior konsulent, EcoOnline
MicrosoftTeams-image (14)-2
Simen Brenden, Product Specialist, EcoOnline
DETTE SIER DELTAKERE OM WEBINARENE VÅRE
"Dere har en fin måte å nå gjennom skjermen på og det er tydelig at dere kan det dere holder på med - samt formidle det :-)"