baker dusting some flour onto dough
Webinar

Avvikshåndtering for å forhindre ulykker i næringsmiddelindustrien

Oversikt 

Tittel: Avvikshåndtering for å forhindre ulykker i næringsmiddelindustrien

Tilgjengelig on-demand

 

Register now

Sammendrag 

 

Dette webinaret er relevant for bedrifter i næringsmiddelindustrien. Webinaret handler om avvikshåndtering i industrien og hvordan good avvikshåndtering vil føre til redusert antall ulykker. Temaene som dekkes i webinaret er: 
  • Avmystifisere begrepene - Ulykker, avvik, nesten ulykker, farlige forekomster

  • Praktiske råd om forebygging, rapportering og registrering av avvik

  • Avvik som mulighet for å forhindre ulykker og unødvendige kostnader

  • Avvik og kontinuerlig forbedring av sikkerhetssystemer og fortjenestemarginer

  • Avvikshåndtering og overholdelse av ISO 9001/45001

  • Verdien av ansattes deltakelse i avvikshåndering

  • Teknologiens rolle i å oppfylle kravene

  • Gjennomgang av Safety Manager - vårt HMS-system

  • Q&A

OBS: webinaret vil bli holdt på engelsk men innholdet vil være relevant for Norske virksomheter. 

 

 

Foredragsholdere

C Jordan_100x100
Catherine Jordan, PhD
Product specialist, EcoOnline

 

Catherine har over 20 års erfaring med HMS-oppgaver i mange ulike bransjer. Hun er spesialisert på sikkerhet og kvalitetsstyring. Hun har jobbet innen en rekke foreningtyper innen mat og drikke industrien. 

Siobhan ODwyer 100x100
Siobhan O'Dwyer
Solutions Advisor, EcoOnline

 

Siobhan har over 15 års erfaring med å utvikle og tilby løsninger til kunder i et bredt spekter av branjser, inkludert detaljhandel, logistikk og matproduksjon.