De mest stilte spørsmålene om kjemikaliehåndtering (4)
Webinar

De mest stilte spørsmålene om kjemikaliehåndtering og våre svar del 2

Oversikt

Tittel: De mest stilte spørsmålene om kjemikaliehåndtering og våre svar 

Varighet: 45 minutter 

Dato: 27.04.2021

Tid: 13:00 

 

Meld deg på her

Sammendrag

I Januar arrangerte vi et Q&A webinar som fikk veldig god respons. Det er vi veldig glad for og vi ønkser å gjenta suksessen i April. 

 

I dette webinaret vil Anita og Simen svare på de mest stilte spørsmålene vi får om kjemikaliehåndtering. Du vil også få mulighet til å stille alle spørsmålene du har om kjemikaliehåndtering og få svar på disse i webinaret. Anita har god kunnskap om hva kundene våre lurer på etter mange års erfaring som rådgiver om kjemikalieregelverket, hun gleder seg til å dele disse med deg i webinaret. Simen har etter å ha hjulpet kundene våre med stoffkartotekene sine i mange år god kunnskap om stoffkartoteket Chemical Manager noe han vil dele med deg i webinaret.

simen og anita webianr

Foredragsholdere

Copy of Untitled (15)
Simen Brenden
Instruktør

 

Simen har jobbet i EcoOnline i over 3 år. Han har god erfaring med å veilede kundene våre i kjemikaliehåndtering både som supportkonsulent og som kursholder.

Anita Åsebø Murel
Anita Åsebø Murel
Manager - Support&Services and Training&Consultancy

 

Anita har bakgrunn i kjemi og bioteknologi fra Høgskolen i Oslo og Universitetet for miljø- og biovitenskap. De siste fem årene har hun jobbet som rådgiver i kjemikalieregelverk med spesielt fokus på: Utarbeidelse av sikkerhetsdatablader, deklarering av kjemikalier til produktregisteret og rådgivning angående spørsmål om kjemikalieregelverk.